Perspectief Casandra

1. Wat maakt een bezoek aan de Bron Boutique de moeite waard?
 
Eenmaal aangekomen in de Bron Boutique arriveert u in de wereld van Bron. Hier komen indrukken die eerder zijn opgedaan via advertenties, social media of website tot leven en krijgt uw verbeelding vleugels. De omgeving is gezellig en gemoedelijk en u wordt ontvangen door een team van ervaren Bron specialisten. Wij staan klaar om u te helpen en om uw wensen vorm te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij weten uit ervaring dat er een sieraad is dat uw hart zal beroeren en perfect bij u past.
.

 
2. Hoe probeer je onze klanten zo goed mogelijk bij te staan?
 
Wanneer een klant bij ons in de Boutique binnenstapt, is de eerste reactie vaak: oh, het is hier net een snoepjeswinkel! De eindeloze hoeveelheid keuzemogelijkheden qua model, kleur goud en soort edelsteen kan soms overweldigend overkomen. Het belangrijkste is om eerst eens rustig langs alle vitrines te lopen en de diverse kleuren en combinaties op te nemen, zonder dat meteen de juiste ring of ander sieraad naar voren hoeft te komen.
 
Van nature neigt een klant naar een bepaald kleurenpalet en dat vormt ons startpunt. Dan is het de taak van ons team om te informeren naar favoriete kledingkleuren en we letten op met welke andere sieraden eventueel  gecombineerd mag worden. Kleur van de ogen, huid en haar geven ook een goede indicatie in welke hoek we kunnen gaan oriënteren. Het is mooi om te zien hoe snel we bepaalde modellen en kleuren weer kunnen uitfilteren, totdat er een afgebakende groep sieraden overblijft (tot opluchting van menig klant).
 
Daarna begint het fine-tunen, het leukste stukje van het proces! Hier wordt in feite ook de persoonlijkheid van de klant zichtbaar in kleur en vorm en we voelen ons steeds weer bevoorrecht om dit proces te mogen begeleiden. Natuurlijk zijn er ook klanten die van nature feilloos op hun doel afgaan. Ook dat is prachtig om te ervaren! Maar één ding is zeker: de ruime collectie biedt alle mogelijkheid om tot de perfecte match te komen. Daarnaast kunnen we ook nog gebruik maken van de uitgebreide schatkist in Schoonhoven.
.
 
 3. Kan je een voorbeeld geven van een leuke klant?
 
Iedere klant ervaren wij als leuke klant: degene die niet kan kiezen, degene die voor een relatief kleine aankoop komt, degene die we blij kunnen maken met het herstellen van een gekoesterd Bron sieraad. Een extra leuke klant is voor ons de dame of heer de we kunnen verrassen met een onverwachte uitkomst, de klant die met een grote glimlach onze winkel verlaat. En natuurlijk de klant die weer terugkomt en nog altijd blij is met haar eerder gekozen sieraad. Het is fijn om te merken dat zo veel mensen ons merk een warm hart toedragen.
 
4. Wat is je favoriete Bron sieraad en waarom?
 
Mijn dierbaarste Bron sieraad is de “Wheel of Fortune”, een mooie massieve hanger uit de Toujours Ajour collectie. Ik was er werkelijk meteen verliefd op. Bijzonder om te vermelden is dat ik de hanger cadeau heb gekregen en dat de herinnering aan de gevers tot in lengte van dagen verbonden zal blijven aan dit sieraad. In mijn “Wheel of Fortune” is een mooie cabochon geslepen London Blue topaas gezet. Daardoor draag ik de hanger heel vaak, want waar past deze prachtige edelsteen nou niet bij? Nu heb ik ook het geluk dat ik een paar geweldige Catch oorhangers heb met dezelfde steen, maar dan random geslepen… een onafscheidelijk paar!
.

Totaal

Betaalmethoden geaccepteerd