Bron Boutique

Welkom in onze Boutique. Op de eerste etage van het stijlvolle Arsenaal in Naarden Vesting vindt u het beste wat Bron te bieden heeft: een brede en afwisselende collectie, een ongeëvenaarde keuze aan edelstenen en een hartelijk team van ervaren medewerkers.

Bekijk adres & openingstijden
Ervaar onze Bron Boutique

Ervaar onze Bron Boutique

Brede collectie

De Bron Boutique houdt het midden tussen een snoepwinkel en een schatkamer. Wij hebben een uitgebreide collectie in huis met ringen, oorbellen, armbanden en colliers in alle denkbare kleurencombinaties.

In onze vitrines vindt u de nieuwste ontwerpen, beproefde ‘evergreens’ en bijzondere specials. Tevens hebben wij een ruime voorraad losse edelstenen beschikbaar zodat u naar hartenlust kunt verkennen welke kleuren en vormen u het meest aanspreken.

Persoonlijk advies

Onze missie is eenvoudig: we willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Samen gaan we op zoek naar het juweel dat bij uw past en uw persoonlijkheid kleur geeft. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ons team bestaat uit Barbara, Casandra, Marianne en Florine. Met of zonder afspraak kunt u rekenen op een hartelijke ontvangst en deskundig advies.

Wilt u graag langskomen?

U bent van harte welkom. Eventueel kunt u een afspraak maken.

Adres

Kooltjesbuurt 1 A16

1411 RZ Naarden Vesting

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00

Zaterdag: 10.30 - 16.30

Bekijk de meest actuele openingstijden op Google

Highlights

Spiksplinternieuw Atelier

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons splinternieuwe atelier nu geopend is in de Bron Boutique! Na maanden van transformatie zijn we trots om jullie een exclusief kijkje achter de schermen te geven in ons productieproces, waar de juwelen voor onze dierbare klanten tot leven komen. Ontdek zelf de kunst van het juwelen maken, kijk onze meester-ambachtslieden over de schouder, en voel de passie in elk uniek stuk. Onze edelsteenzetters en goudsmeden staan klaar om je meer te laten zien en te vertellen.

Specials

Voor alle Bron edelstenen geldt dat ze met de hand geselecteerd zijn op basis van kwaliteit, kleur en uitstraling. Bron Specials doen daar nog een schepje bovenop. Met hun betoverende kleuren en unieke persoonlijkheid behoren Bron Specials tot de buitencategorie.

In de Bron Boutique hebben we op dit moment een ruim aanbod aan Specials liggen voor u. Connaisseurs herkennen meteen de magische schoonheid van deze edelstenen!

Stone Gallery

Voordat een edelsteen in een sieraad terecht komt, is er al een lang en fascinerend traject afgelegd. Vanaf vindplaatsen over de hele wereld, vindt het ruwe materiaal zijn weg naar gespecialiseerde bedrijven die de ‘rough” transformeren tot de prachtige edelstenen die Bron hanteert.

Om de edelstenen in hun oorspronkelijke, ruwe staat aanschouwelijk te maken, heeft de bevriende firma Stone Gallery uit Baarn een tiental prachtige stukken ten toon gesteld in de Bron Boutique. U bent van harte uitgenodigd om deze ‘geschenken van Moeder Aarde’ te komen bekijken.

Perspectief Casandra

Onze geliefde collega Casandra werkt sinds het prille begin in de Bron Boutique en ze is daar niet meer weg te denken. We hebben Casandra gevraagd wat de Boutique en haar klantenkring zo bijzonder maakt. Bovendien vertelt ze over haar persoonlijke favorieten uit de Bron collectie.

Volg de Bron Boutique

@bronboutique

Totaal

Betaalmethoden geaccepteerd