Bron Boutique

Welkom in onze Boutique. Op de eerste etage van het stijlvolle Arsenaal in Naarden Vesting vindt u het beste wat Bron te bieden heeft: een brede en afwisselende collectie, een ongeëvenaarde keuze aan edelstenen en een hartelijk team van ervaren medewerkers.

Bekijk adres & openingstijden

Brede collectie

De Bron Boutique houdt het midden tussen een snoepwinkel en een schatkamer. Wij hebben een uitgebreide collectie in huis met ringen, oorbellen, armbanden en colliers in alle denkbare kleurencombinaties.

In onze vitrines vindt u de nieuwste ontwerpen, beproefde ‘evergreens’ en bijzondere specials. Tevens hebben wij een ruime voorraad losse edelstenen beschikbaar zodat u naar hartenlust kunt verkennen welke kleuren en vormen u het meest aanspreken.

Persoonlijk advies

Onze missie is eenvoudig: we willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Samen gaan we op zoek naar het juweel dat bij uw past en uw persoonlijkheid kleur geeft. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ons team bestaat uit Casandra, Marianne, Suzanne en Janna. Met of zonder afspraak kunt u rekenen op een hartelijke ontvangst en deskundig advies.

Wilt u graag langskomen?

Adres

Kooltjesbuurt 1

1411 RZ Naarden Vesting

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00

Zaterdag: 10.30 - 16.30

Bekijk de meest actuele openingstijden op Google

Perspectief Casandra

Onze geliefde collega Casandra werkt sinds het prille begin in de Bron Boutique en ze is daar niet meer weg te denken. We hebben Casandra gevraagd wat de Boutique en haar klantenkring zo bijzonder maakt. Bovendien vertelt ze over haar persoonlijke favorieten uit de Bron collectie.

Sluiten

Op zoek naar het juiste Bron sieraad

Bron heeft een zeer uitgebreide collectie. Bovendien zijn vrijwel alle sieraden verkrijgbaar in drie kleuren goud (rosé, geel en wit) en kunt u uit verschillende soorten en kleuren edelstenen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en op deze website laten we maar een deel van ons totale aanbod zien.

Bespreek daarom je specifieke wensen met één van onze Bron juweliers. Zij zijn deskundig en adviseren graag over de mogelijkheden. Ook kunnen ze het beoogde sieraad op zicht aanvragen om te passen en te proberen.

Sluiten

Afspraak Bron Boutique

In de Bron Boutique gaan wij samen met u op zoek naar een juweel dat echt bij u past en uw persoonlijkheid accentueert. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Maak een afspraak

035 678 1592

info@bronarsenaal.nl

Adresgegevens

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden Vesting

Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00
Zaterdag: 10:30 - 16.30