London blue topaas

“London Blue” is sinds jaar en dag favoriet onder Bron klanten: een edelsteen met een aantrekkelijke diepblauwe kleur tegen een redelijke prijs. Daar hebben duurdere blauwe alternatieven zoals saffier, spinel en tanzaniet niet van terug!

Kleurenspectrum

Kleurenspectrum

Blauwe topaas komt in lichte en donkere tinten voor. De lichte kleur staat bekend als Sky Blue, de donkere variant heet London Blue en neigt naar inktblauw of staalblauw. Net als bij andere edelstenen in het blauwe spectrum wordt de diepere tint hoger gewaardeerd.

Hand-picked

Ons inkoopteam betrekt London Blue Topaas alleen bij vaste, vertrouwde leveranciers. Dat is belangrijk want London Blue ontstaat door natuurlijke, kleurloze topaas te bestralen en te verhitten. Door een zorgvuldig behandelingsprocedé verandert de wijze waarop de kristallen in de steen licht doorlaten met een prachtige diepblauwe kleur als resultaat. 

Hardheid 8 op de schaal van Mohs (diamant = 10)

Just wear it

Just wear it

London Blue Topaas is de ultieme eye-catcher. De intens blauwe kleur is tegelijkertijd romantisch en krachtig en komt bij iedere slijpvorm (facet, cabochon, random) tot zijn recht. London Blue Topaas is lekker hard en kan elke dag gedragen worden zonder grote risico’s op slijtage of breuk. Wel even afdoen bij zwaar spitwerk in de tuin…

Vindplaats

Vindplaats

Natuurlijke topaas is gelukkig in ruime mate beschikbaar waardoor de prijs binnen de perken blijft. Belangrijke vindplaatsen zijn onder andere: Brazilië, Sri Lanka, USA, India en Myanmar.

Sluiten

Op zoek naar het juiste Bron sieraad

Bron heeft een zeer uitgebreide collectie. Bovendien zijn vrijwel alle sieraden verkrijgbaar in drie kleuren goud (rosé, geel en wit) en kunt u uit verschillende soorten en kleuren edelstenen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en op deze website laten we maar een deel van ons totale aanbod zien.

Bespreek daarom je specifieke wensen met één van onze Bron juweliers. Zij zijn deskundig en adviseren graag over de mogelijkheden. Ook kunnen ze het beoogde sieraad op zicht aanvragen om te passen en te proberen.

Sluiten

Afspraak Bron Boutique

In de Bron Boutique gaan wij samen met u op zoek naar een juweel dat echt bij u past en uw persoonlijkheid accentueert. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Maak een afspraak

035 678 1592

info@bronarsenaal.nl

Adresgegevens

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden Vesting

Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00
Zaterdag: 10:30 - 16.30

}