Ons verhaal

Welkom in de kleurrijke wereld van Bron. De afgelopen jaren hebben wij ons merk en ons bedrijf stap voor stap vormgegeven. Dit gaat in belangrijke mate op basis van gevoel en met oog voor de menselijke maat.

XX jaar jong

We hebben het liever over het hier en nu en over onze toekomst maar zijn ook trots op onze geschiedenis. Meer dan 100 jaar geleden is ons bedrijf opgericht door grootvader Bron. Zijn oude juwelen-reiskoffer staat nog steeds op de zolder van ons kantoorpand in Schoonhoven.  

In 2001 besloot Heleen de groothandel in buitenlandse juwelen te vervangen. Ze startte haar eigen collectie onder haar eigen achternaam. Het merk Bron was geboren! Weer tien jaar later is Hans aan boord gestapt als mede-eigenaar en is Bron uitgebouwd naar een ‘echt merk’.

Hand-picked edelstenen

Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid en aantrekkingskracht van kleur, vorm en slijptechniek zijn voor ons onweerstaanbaar. 

Elke Bron steen is ‘hand-picked’: uit het wereldwijde aanbod selecteren onze specialisten de echte beauties. Zij beoordelen de edelstenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen inclusief de kleine imperfecties die in onze ogen persoonlijkheid geven aan de steen.

Ontdek onze edelstenen

Eigen atelier

In Schoonhoven ontwerpen wij onze collectie maar verzorgen daar ook het grootste deel van de productie. Daardoor zijn we flexibel en kunnen snel inspelen op de wensen van onze klanten. 

Bovendien houden we door een mix van ervaren vaklieden en een nieuwe generatie goudsmeden en edelsteenzetters het Nederlandse ambacht in stand. Het atelier is net fors uitgebreid en toekomstbestendig gemaakt met nieuwe, duurzame technologie.

Nederlands ambacht

Familiegevoel

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om het familiegevoel terug te laten komen in de collectie. Onze productlijnen heten dan ook families en hebben een eigen signatuur en naam zoals Catch, Confetti of Joy. 

Sieraden uit verschillende families hebben hetzelfde Bron DNA. Zij voegen zich makkelijk naar elkaar en zijn goed te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

XX-factor

XX-factor

Onze drijfveer is om klanten blij te maken met onze juwelen en met persoonlijke service en aandacht. Dat vraagt om een team dat er plezier in schept om een hechte band op te bouwen met onze juweliers en hun klanten.  

Deze zogenaamde X-factor vinden we terug bij al onze medewerkers – van de Bron Boutique tot de postkamer. In 2021 bestaat ons merk twintig jaar; alle reden om er nog een schepje bovenop te doen en van de X een XX-factor te maken.

Sluiten

Op zoek naar het juiste Bron sieraad

Bron heeft een zeer uitgebreide collectie. Bovendien zijn vrijwel alle sieraden verkrijgbaar in drie kleuren goud (rosé, geel en wit) en kunt u uit verschillende soorten en kleuren edelstenen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en op deze website laten we maar een deel van ons totale aanbod zien.

Bespreek daarom je specifieke wensen met één van onze Bron juweliers. Zij zijn deskundig en adviseren graag over de mogelijkheden. Ook kunnen ze het beoogde sieraad op zicht aanvragen om te passen en te proberen.

Sluiten

Afspraak Bron Boutique

In de Bron Boutique gaan wij samen met u op zoek naar een juweel dat echt bij u past en uw persoonlijkheid accentueert. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Maak een afspraak

035 678 1592

info@bronarsenaal.nl

Adresgegevens

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden Vesting

Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00
Zaterdag: 10:30 - 16.30

}