Aquamarijn

Aquamarijn is een edelsteen die kalmte en rust uitstraalt. De naam is afgeleid van het Latijnse ‘aqua’ (water) en ‘mare’ (zee). In de oudheid werd aquamarijn beschouwd als de schat van zeemeerminnen die de zee kalmeerde. Zeelieden gebruikten aquamarijn als talisman voor een veilige tocht over de woelige baren.  

Hand-picked

Bij Bron werken we graag met cabochon geslepen semi-transparante aquamarijnen. Dat geeft de steen iets zachts en mystieks. De facet geslepen stenen zijn juist helder als water en schitteren en glanzen zelfs bij gedempt licht. Ideaal voor een romantisch diner bij kaarslicht.

Hardheid 7,5 – 8  op de schaal van Mohs (diamant = 10)

Sluiten

Op zoek naar het juiste Bron sieraad

Bron heeft een zeer uitgebreide collectie. Bovendien zijn vrijwel alle sieraden verkrijgbaar in drie kleuren goud (rosé, geel en wit) en kunt u uit verschillende soorten en kleuren edelstenen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en op deze website laten we maar een deel van ons totale aanbod zien.

Bespreek daarom je specifieke wensen met één van onze Bron juweliers. Zij zijn deskundig en adviseren graag over de mogelijkheden. Ook kunnen ze het beoogde sieraad op zicht aanvragen om te passen en te proberen.

Sluiten

Afspraak Bron Boutique

In de Bron Boutique gaan wij samen met u op zoek naar een juweel dat echt bij u past en uw persoonlijkheid accentueert. Pas als u gelukkig en tevreden bent, zijn wij dat ook.

Maak een afspraak

035 678 1592

info@bronarsenaal.nl

Adresgegevens

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden Vesting

Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - vrijdag: 10.30 - 17.00
Zaterdag: 10:30 - 16.30